Galleri / Løbegårdene
Kattenes udendørs legeplads
 
Kattene er en del af familien, og bor sammen med os.
 
Der er sat en kattelem i døren til et af de gamle børneværelser, som er blevet indrettet med kradsetræ, kattebakker, hylder. legetøj, foder og vand. Igennem dette værelse har kattene fri adgang til løbegården.
Se video af løbegården via dette LINK
 
 
Sommer 2018 brugte Knud på at udvide løbegården. så vores to hankatte, kunne komme til at gå ”sammen” med vores piger og kastrater. Og på den måde føle sig som en del af flokken. Yogi blev som den sidste af dem kastreret og flyttede ud til ny familie i okt 20.
Der er nu lukket op mellem de to løbegårde, så kattene har endnu mere plads at boltre sig på
Se video af løbegården via dette LINK
 
 
Den 3. løbegård ligger også i forbindelse med de to andre. Den kan ses på overstående video.
Huset og den overdækkede løbegård måler B 2,67m * L 5,59m * H 1,80m. Dertil er der en løbegård i samme størrelse uden overdækning. Huset er alene 3m2, den kan deles i 2, hvis der skulle blive brug for en 4. løbegård
PT (jan 2021) går Nikolas og Luska sammen i den. vi forventer de skal have kuld i foråret. Nikolas skal lave to kuld i 2021 det andet bliver med Perle. Nikolas vil derefter blive kastreret og flytte ud til ny familie.
Denne løbegård vil derefter kun komme til at stå som en ekstra. til brug ved parringer osv.
 
 
jeatri-korzhik.dk © 2009-2019 All Rights Reserved

Her er lidt gamle billeder af kattenes udendørs arealer og hvordan de er blevet ændret og udvidet, siden den første løbegård blev lavet i 2007.

Jeanette & Knud Erik | jeatri-korzhik.dk © Copyright 2009-2019 All Rights Reserved